Mystery Math Museum

Smakfull uppföljare till Mystery Math Town

I Mystery Math Museum  ska spelaren samla trollsländor och utforska museum genom att lösa matematiska uträkningar. Den här gången finns alla fyra räknesätt med och därmed anser vi att det här är en av det bättre matematikapparna för äldre barn som behöver träna på huvudräkning.

Spelet stimulerar barnets taluppfattning inom addition, subtraktion, multiplikation och division. Det har tre nivåer som spelaren eller en vuxen ställer in. Nivåerna och räknesätten går att ändra under spelets gång. Spelet är mycket intuitivt och trots att introduktionen och animationerna är på engelska så passar spelet även yngre barn som kan räkna. Det går att skapa flera profiler, vilket är en förbättring jämfört med Mystery Math Town.

Mystery Math spelen är några av de bättre matematikspelen som vi har testat. Det beror på att spelen lyckas få till ett spelmoment utan stress och tidspress. Dessutom stimuleras barnet logiska tankar och förmåga att dra slutsats, eftersom spelaren ska finna rimliga lösningar till givna uppgifter. I Mystery Math spelen får spelaren svaret och räknesättet, därefter ska hon klura ut vilka tal som ska in i uppgiften.

Produktinformation

Spelets namn: Mystery Math Museum
Utgivare: Artgig Studio 
 

Här kan du köpa spelappen Mystery Math Museum från AppStore.

Läs om ditt barns förmåga att tänka logiska tankar här och om dra slutsatser här.

 

Top