Ämnesspanare för LR

Lr bloggbild

Ett till spännande uppdrag

I höstas blev jag tillfrågad av LR om jag ville bli deras ämnesspanare. Något som jag med glädje tackade jag till. Under våren kommer jag blogga om mina erfarenheter och tankar om skolan, reflektera över spännande skolrelaterade projekt, men framförallt kommer jag spana efter idéer som inspirerar lärare att bjuda in oss föräldrar i våra barns kunskapsutveckling.

Du hittar mina spaningar här.

amnesspanarna_forstasidesbanner_220px”Mina elevers vardag, samhällsdebatten och övertygelsen om att alla barn har rätt att lyckas, är min inspirationskälla. Det är min skyldighet att ge barn de verktyg som de behöver för att bli självständiga, kloka och ansvarstagande samhällsmedborgare.”
                                                    Maria Björsell, ämnesspanare för LR

Här hittar du alla LRs ämnesspanare, Välkommen!

Top