Cirkusdeckarna och spökmysteriet

Hej! Charlie Ching här.

Jag har läst Cirkusdeckarna och spökmysteriet. Den handlar om två tvillingar som heter Katinka och Kaspar. Dom bor och jobbar på en cirkus där det bor många annorlunda personer. Det händer mystiska saker på cirkusen där saker försvinner och sånt. Tvillingarna försöker lösa mysteriet. Finns det en tjuv eller kanske ett spöke på cirkusen?

Det är en av de bästa böckerna jag läst. Jag tycker den är spännande och läskig. Det tog lite lång tid att läsa för att den har 128 sidor. Det är den längsta bok jag har läst. I början var det lite jobbigt att läsa för det är mycket text på sidorna, men då läste jag och mina föräldrar varannan sida. Sen kom min hjärna till liv och jag läste allting själv. Varning! Ett dumt ord – idioten!

Jag ger den här boken:

Bokens titel: Cirkusdeckarna och spökmysteriet
Författare: Dan Höjer
Illustratör: Stina Lövkvist
Förlag: Semic
Utgivningsår: 2010

Boken kan sökas på biblioteket här. Boken kan också köpas här

Top