Rolf får ett paket

Hej, Charlie ching här!

Jag har läst en jättebra bok som heter Rolf får ett paket. Boken handlar om en liten gubbe som heter Rolf. Han är väldigt rolig. Rolf har varit och hämtat ett paket som är från hans mamma. Undra vad det är i paketet? Rolf ska öppna det när han kommer hem. Det börjar regna och paketet blir vått. Hur ska det gå?

Jag tycker mycket om den här boken för att det händer roliga saker i den. Rolf är en av mina favoriter för han snäll och lite tokig. Boken är också bra för att den är lätt att läsa och den är ganska kort. Jag har läst alla böcker om Rolf!

Jag ger den här boken:

Bokens titel: Rolf får ett paket
Författare och illustratör: Rune Fleischer
Förlag: Nypon förlag
Utgivningsår: 2009

 

Boken kan sökas på biblioteket här. Boken kan också köpas här.

 

Top